Från kaos till harmoni


Från kaos till harmoni

Läcksökning

Vi hjälper dig att hitta läckan

 

 

Läcksökning

Läcksökning är en viktig del av varje fastighetsägares verksamhet, samt en nödvändighet för säkerheten för både människor och egendom. Det kan vara svårt att hitta en läcka själv om den inte är uppenbar, och därför behöver du hjälp av proffs som vet hur man gör det på rätt sätt.

Vad betyder det?

Att hitta en läcka kan vara svårt eftersom det finns många olika typer av läckor och de kan finnas var som helst i din fastighet och då kan en läcksökning vara att rekommendera. Vissa är lätta att hitta medan andra inte är så uppenbara. Det finns till och med vissa läckor som gömmer sig riktigt bra, som de som finns i dina väggar eller under markytan. Det är viktigt att när du söker efter läckor i ditt hem eller företag anlitar experter inom området som vet vad de gör och som har de rätta verktygen och den erfarenhet som krävs för att göra ett bra jobb inom läcksökning.

Experter på läcksökning

Oavsett om det är en konstaterad läcka eller om ni bara misstänker en läcka så hjälper vi er. Vi på Umor AB är experter på läcksökning och hjälper dig snabbt, oavsett storlek på läckan, under hela resan från läcksökning till avfuktning. 

När det kommer till läcksökning så krävs det rätt kunskap och rätt metod för att uppnå ett bra resultat. Det krävs olika metoder beroende på vilken typ av läckage som ska åtgärdas i fastigheten. Vi på Umor AB besitter både kompetensen och utrustningen för att utföra en läcksökning med rätt metod. Vi arbetar ständigt med läcksökning för att kunna ge den bästa möjliga servicen till våra kunder. 

 Behöver du hjälp med läcksökning? Kontakta oss för mer information så hjälper vi dig.