Från kaos till harmoni


Från kaos till harmoni

Badrumsbesiktning

Vi utför badrumsbesikntingar

 

 

Badrumsbesiktning

Ska du göra en slutinspektion av badrumsrenoveringen, kontrollera statusen på ditt befintliga badrum eller kvalitetssäkra hela processen?

Vi på Umor AB har mångårig erfarenhet av avfuktning och sanering och ger våra kunder snabba, effektiva och uppfinningsrika lösningar för att rädda värdet på din fastighet.

Vid badrumsrenovering innebär det att flertalet komplicerade branschregler måste följas. Därför kan det vara smart att anlita oss på Umor AB för att utföra en badrumsbesiktning. Badrumsbesiktning är en viktig del att utföra vid renovering av badrum då man i ett tidigt skede kan upptäcka eventuella fel som kan åtgärdas på ett enkelt sätt för att eliminera framtida skadekostnader. Besiktningen är också till för att ge dig som kund en kvalitetssäkring så att du kan slappna av och veta att renoveringen är utförd på rätt sätt och uppfyller alla krav och regler.

Hur går processen till vid badrumsbesiktning?

Ditt försäkringsbolag kommer att utreda skadeorsaken vid en eventuell skada och täcker endast för sådant som är oförutsett, oavsett om du har renoverat ditt badrum själv eller om du har anlitat en entreprenör. För att du ska få ersättning vid en fuktskada gäller det att renoveringen är korrekt utförd och uppfyller alla krav och regler. Om renoveringen inte uppfyller dessa krav kan skadan inte anses vara oförutsedd vilket kan leda till att du som kund måste ta kostnaderna för att åtgärda skadan.

Umor AB gör att du som kund känner dig trygg. Våra kunder är fastighetsägare, företag, försäkringsbolag och privatpersoner som främst finns i Skåne. Vi erbjuder även helhetslösningar. Med största kvalitet tar vi hand om skadan från start till slut.

Med Umor AB behöver du inte anlita en utomstående besiktningsman. Genom att samma företag utför din badrumsbesiktning och renovering kan du som kund slappna av och känna att du är i trygga händer.

Umor AB utför besiktning av alla typer av våtutrymmen innan, under och efter renoveringsarbetet.

Behöver du hjälp med badrumsbesiktning? Kontakta oss för mer information så hjälper vi dig.